Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: KNHB, KNGU en Sportvisserij Zuidwest Nederland

5 november 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNHB, KNGU en Sportvisserij Zuidwest Nederland
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: Competitieleiders Veldhockey bij KNHB, HR professional bij KNGU en Support medewerk(st)er bij Sportvisserij Zuidwest Nederland.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Competitieleiders Veldhockey - KNHB    

Je draagt zorg voor de organisatie en verbetering van de diverse hockeycompetities binnen het desbetreffende district. Een uitdagende functie waarbij je door je organisatietalent, kennis en enthousiasme in staat bent de competities naar alle tevredenheid te laten verlopen. Daarbij is goede informatieverstrekking richting de verenigingen van groot belang. Ook denk je mee over de geldende reglementen en ondersteun je de competitieleiders zaalhockey en jongste jeugd (vrijwilligers). Je rapporteert aan de manager Competitiezaken en Arbitrage van de KNHB en werkt zowel vanuit het bondsbureau in Utrecht als het district zelf.

Interesse? 


HR professional - KNGU 

Als HR professional help je de KNGU de HR-basis op orde te krijgen. Hiervoor ontwikkel en implementeer je een HR-instrumentarium passend bij de organisatie en je adviseert je leidinggevenden bij het uitvoeren hiervan. Je zorgt ervoor dat alle HR-informatie makkelijk toegankelijk is via het personeelsinformatiesysteem. Je ontwikkelt HR- instrumenten en zorgt voor de implementatie ervan. Je begeleidt managers inzake (langdurig) ziekteverzuim. Je bewaakt de arbeidsvoorwaardelijke regelingen en adviseert en informeert het management en medewerkers hierover.
 
Interesse?

Support medewerk(st)er - Sportvisserij Zuidwest Nederland 

Als support medewerk(st)er ben je onder meer verantwoordelijk voor de ondersteuning van het kantoor en de medewerkers van Sportvisserij ZWN. Je communiceert zowel intern als extern met veel verschillende mensen, houdt overzicht, verwerkt diverse informatiestromen, organiseert, archiveert, beheert de website en zorgt dat alles ongemerkt goed verloopt. Je beantwoordt dagelijks de telefoon en draagt zorg voor onder andere de facilitaire zaken
Interesse?


Topic van de Week: Ondersteuning nodig op HR-vlak?

Mede als gevolg van de sluiting van het Huis van de Sport en de beŽindiging van de dienstverlening salarisadministratie door de KNVB, heeft een aantal bonden op korte termijn behoefte aan een nieuwe vorm van ondersteuning. De WOS en NOC*NSF hebben in het kader van het lopend onderzoek naar het instellen van een shared services HR geconcludeerd dat een tijdelijke oplossing voorhanden is.
Lees verder op werkenindesport.nl 

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
24 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
24 augustus 2018 // Bonden