Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: KNVB, NHV en Krajicek Foundation

8 oktober 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNVB, NHV en Krajicek Foundation
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: Medewerker Tuchtzaken bij de KNVB, Coördinator Trainersopleidingen bij Nederlands Handbal Verbond en Marketing- en Communicatiemanager bij Krajicek Foundation in Den Haag.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Medewerker Tuchtzaken - KNVB   

Voor de tuchtcommissie Zuid is de KNVB op zoek naar een medewerker tuchtzaken (niveau III). In deze functie ben je als meewerkend voorman inhoudelijk het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van de tuchtcommissie. Daarnaast ben je secretaris van de tuchtcommissie en in die rol verantwoordelijk voor de afstemming en samenwerking tussen de medewerkers en de leden van die commissie. Het gaat om een functie van 1,0 FTE met als standplaats het KNVB steunpunt in Eindhoven.

Interesse? 


Coördinator Trainersopleidingen - Nederlands Handbal Verbond 

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de NHV-opleidingen op het gebied van trainers, coaches en docenten. Je coördineert beleidsvoorbereidende en -uitvoerende werkzaamheden, met als doel de ontwikkeling van het opleidingsbeleid binnen het NHV te bevorderen. Daarnaast adviseert je handbalverenigingen over organisatorische, strategische en beleidsmatige vraagstukken op het gebied van trainers en coaches. De medewerker moet zelfstandig kunnen werken en zich prettig voelen in een relatief kleine maar zeer dynamische werkomgeving. Standplaats is Oosterbeek, maar werkzaamheden worden ook deels bij verenigingen op locatie uitgevoerd.
 
Interesse?

Marketing- en Communicatiemanager - Krajicek Foundation

Ben jij die allround Marketing- en Communicatiemanager die graag de handen uit de mouwen steekt? Hou je van sport en wil je kinderen in aandachtswijken de kans geven om op een veilige plek, dicht bij huis te sporten en spelen? Je bent verantwoordelijk voor de marketing- en communicatiestrategie van de Krajicek Foundation. Daarnaast zorg je voor het positioneren van de Krajicek Foundation en hou je je samen met de manager fondsenwerving bezig met het realiseren van verdere inkomstengroei.
Interesse?


Topic van de Week: Herken de druppel

Van 13 tot en met 16 november is het Week van de Werkstress. Net als vorig jaar zullen bedrijven en organisaties in heel het land weer aan de slag gaan met Werkstress. Doe mee en ga op zoek naar oplossingen tegen werkstress.


Lees verder op werkenindesport.nl. 

Foto: 

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

18 maart 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Gemeente Den Haag, Watersportverbond
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
18 maart 2018 // Bonden
4 maart 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNVB en JBN
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
4 maart 2018 // Bonden
25 februari 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: City Skydive, Sportvisserij NL en Badminton NL
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
25 februari 2018 // Bonden