Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Krajicek Foundation, NHV en NSkiV

1 oktober 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Krajicek Foundation, NHV en NSkiV
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos.

Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: 
Marketing- en Communicatiemanager bij Krajicek Foundation in Den Haag, CoŲrdinator Trainersopleidingen bij Nederlands Handbal Verbond en 1e medewerker FinanciŽle Zaken bij Nederlandse Ski Vereniging.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Marketing- en Communicatiemanager - Krajicek Foundation

Ben jij die allround Marketing- en Communicatiemanager die graag de handen uit de mouwen steekt? Hou je van sport en wil je kinderen in aandachtswijken de kans geven om op een veilige plek, dicht bij huis te sporten en spelen? Je bent verantwoordelijk voor de marketing- en communicatiestrategie van de Krajicek Foundation. Daarnaast zorg je voor het positioneren van de Krajicek Foundation en hou je je samen met de manager fondsenwerving bezig met het realiseren van verdere inkomstengroei.
Interesse?

CoŲrdinator Trainersopleidingen - Nederlands Handbal Verbond 

Je bent verantwoordelijk voor het coŲrdineren en organiseren van de NHV-opleidingen op het gebied van trainers, coaches en docenten. Je coŲrdineert beleidsvoorbereidende en -uitvoerende werkzaamheden, met als doel de ontwikkeling van het opleidingsbeleid binnen het NHV te bevorderen. Daarnaast adviseert je handbalverenigingen over organisatorische, strategische en beleidsmatige vraagstukken op het gebied van trainers en coaches. De medewerker moet zelfstandig kunnen werken en zich prettig voelen in een relatief kleine maar zeer dynamische werkomgeving. Standplaats is Oosterbeek, maar werkzaamheden worden ook deels bij verenigingen op locatie uitgevoerd.
 
Interesse?

1e medewerker FinanciŽle Zaken - Nederlandse Ski Vereniging  

Je gaat je bezighouden met een breed scala aan werkzaamheden op het werkgebied van de financiŽle afdeling. De voornaamste taken zijn onder meer: Verzorgen van financiŽle mutaties. Controleren en coderen boekingstukken. Verzorgen van de aansluiting met de subadministraties. De BTW- en LB-aangifte. Bewaken debiteuren- en crediteurenadministratie. Periodieke afsluiting van de grootboeken. Zorg dragen voor tijdige afhandeling van declaraties, facturen en vorderingen. Gegevens aanleveren en conceptbegroting en conceptjaarrekening produceren. Doorvoeren van de mutaties in de salarisadministratie.

Interesse? 

Topic van de Week: Herken de druppel

Van 13 tot en met 16 november is het Week van de Werkstress. Net als vorig jaar zullen bedrijven en organisaties in heel het land weer aan de slag gaan met Werkstress. Doe mee en ga op zoek naar oplossingen tegen werkstress.


Lees verder op werkenindesport.nl. 

Foto: krajicek.nl

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

18 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij KNHB, Sportservice Zwolle en WSDH
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
18 augustus 2018 // Bonden
7 juli 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
7 juli 2018 // Bonden
30 juni 2018
Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
30 juni 2018 // Bonden