Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Gelderse Sport Federatie, Atletiekunie en Hotel Papendal

17 september 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Gelderse Sport Federatie, Atletiekunie en Hotel Papendal
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: Communicatiemedewerker bij Gelderse Sport Federatie, Algemeen Directeur bij Atletiekunie en Duty Manager bij Hotel Papendal.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Communicatiemedewerker - Gelderse Sport Federatie

Omdat de Gelderse Sport Federatie (GSF) veel verschillende projecten uitvoert en/of begeleidt, is het belangrijk daarover te communiceren. Door middel van het in beeld brengen van praktijkcases, vaak via storytelling, en het gebruik van social media-kanalen wordt meer beleving gecreŽerd bij de verschillende doelgroepen van de GSF. Je taken zijn onder meer: Onderhoud en beheer van de website, zorgen voor relevante en originele content. Contentcreatie voor social media. Schrijven van teksten voor diverse nieuwsbrieven en persberichten. Schrijven van teksten voor flyers, uitnodigingen en andere communicatie-uitingen. Opstellen van communicatieplannen voor diverse projecten. 

Interesse?

 Algemeen directeur - Atletiekunie 


Atletiekunie is op zoek naar een lichtvoetig zwaargewicht. De nieuwe algemeen directeur moet beschikken over uitstekende management skills alsmede over een groot natuurlijk gezag. En tegelijkertijd moet de directeur de meeste voldoening halen uit het succesvol laten zijn van anderen. Iemand die aan de ene kant een stevige visie en overtuigingskracht heeft en aan de andere kant altijd open staat voor de ideeŽn en meningen van anderen. Je beschikt over een hoge mate van politiek, bestuurlijke en organisatie sensitiviteit, maar weet ook de vaart in het veranderingsproces te houden. Hij of zij moet ongeduld voelen om vooruit te willen en tegelijkertijd respect hebben voor het verleden en begrip op kunnen brengen voor complexe besluitvormingsprocessen. 

Interesse?

Duty Manager - Hotel Papendal 

Papendal; welbekend als topsportcentrum. Maar er gebeurt méér op deze unieke locatie. Niet alleen als topsporter ben je hier aan het goede adres. Ook de zakelijke gast haalt hier het beste uit zijn of haar congres, training of vergadering. De Duty Manager ontzorgt de opdrachtgever tijdens het verblijf. De Duty Manager is de operationele gastheer/gastvrouw van Hotel Papendal voor alle gasten. De direct leidinggevende van de Duty Manager is de Manager Operations. Je bent een daadkrachtige, enthousiaste en gedreven collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, stressbestendig, accuraat en representatief is.
Interesse? 

Aanvulling CAO Sport: uitbreiding ketenbepaling!

Tot begin augustus hebben leden van de WOS kunnen stemmen over het addendum op de CAO Sport ten behoeve van de uitbreiding van de ketenbepaling voor betaalde sporters in dienst van sportbonden en scheidsrechters. Inmiddels hebben de leden van de WOS en de leden van vakbonden in meerderheid ingestemd met dit addendum. Daarmee is deze toevoeging aan de cao een feit en kunnen betaalde sporters en scheidsrechters een beroep doen op deze afspraken. 
Lees verder op werkenindesport.nl. 

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

7 juli 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
7 juli 2018 // Bonden
30 juni 2018
Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
30 juni 2018 // Bonden
23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden