Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Rotterdam Sportsupport, Spurd en KNVB

10 september 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Rotterdam Sportsupport, Spurd en KNVB
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: Combinatiefunctionaris Freerunning/ Urban Sport bij Rotterdam Sportsupport, Directeur bij Spurd en Clubadviseur bij de KNVB.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Combinatiefunctionaris Freerunning/ Urban Sport - Rotterdam Sportsupport

Om meer jeugd aan het sporten en bewegen te krijgen, met name in de wijken waar sprake is van bewegingsarmoede en overgewicht onder de jeugd, zet de gemeente Rotterdam combinatiefuncties in. Je gaat: clinics Freerunning verzorgen in het basis- en voortgezet onderwijs in de prioriteitswijken van Rotterdam; Urban Sportactiviteiten opzetten en uitvoeren in de prioriteitswijken; sportaanbieders ondersteunen bij het opstarten van structureel aanbod op het gebied van Urban Sport voor de jeugd tot 18 jaar. 

Interesse?

Directeur - Spurd Purmerend 

Je bent een initiator en weet een breed en effectief netwerk op te bouwen en te onderhouden, zowel binnen als buiten de organisatie. Je bent de schakel tussen bestuur en organisatie. Je weet nieuwe samenwerkingsverbanden te realiseren die zowel aansluiten op de toekomstvisie van Spurd als op de markt en de politieke ontwikkelingen binnen de sector en het werkgebied. Je bent een kei in verbinden.
Jouw heldere visie op ontwikkelingen en gevoel voor maatschappelijk ondernemerschap resulteert in beleid en strategie die bijdraagt aan initiatieven en kansrijke ontwikkelingen vanuit de maatschappij. 

Interesse?

Clubadviseur - KNVB 

Als Clubadviseur ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten waarmee KNVB Expertise BVO’s ondersteunt. Voorbeelden zijn het fan- en sponsoronderzoek, de financiële benchmark, opleidingsprogramma’s voor bestuurders en het ontwikkelen en organiseren van bijeenkomsten, workshops en congressen voor clubmedewerkers; Voor de rol van clubadviseur is het belangrijk om een breed netwerk te ontwikkelen. Daarom zal je veel contact hebben en onderhouden met medewerkers en management van BVO’s en verschillende entiteiten in het betaalde voetbal (bijv. Eredivisie CV en verschillende KNVB-afdelingen).
Interesse? 

Topic van de Week: Tien tips voor thuiswerken

Steeds meer Nederlandse werknemers werken (deels) vanuit huis. Hoewel thuiswerken veel voordelen heeft en erg aantrekkelijk klinkt, zijn er ook nadelen. Tien korte tips voor alle thuiswerkers. 


Lees verder op werkenindesport.nl. 

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

7 juli 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
7 juli 2018 // Bonden
30 juni 2018
Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
30 juni 2018 // Bonden
23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden