Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Nevobo, KNLTB en KNGU

2 september 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Nevobo, KNLTB en KNGU
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: Manager Side Events Volley 2018 bij Nevobo, tijdelijke ondersteuning bij KNLTB en Manager talentontwikkeling & topsport/ Technisch directeur bij KNGU.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Manager Side Events Volley 2018 - Nevobo

Als manager side events ben je als projectmanager verantwoordelijk voor het vertalen van het sportontwikkelingsbeleid van de Nevobo in side events rond topsportevenementen die bijdragen aan het realiseren van de Nevobo doelstelling om de volleybalverenigingen in Nederland groter en sterker te maken. Daarmee ben je verantwoordelijk om uitvoering te geven aan de vastgestelde programma’s waarbij je stuurt op het realiseren van de geformuleerde KPI’s binnen het toegekende budget. 


Interesse? 

Tijdelijke ondersteuning - KNLTB 

De komende maanden zijn er bij de KNLTB veel projecten waarbij een nieuw (IT) kernsysteem de belangrijkste is. De KNLTB kan extra hulp gebruiken bij het plannen van de competities, toernooien en ook bijvoorbeeld rondom talentontwikkeling en evenementen. Bij deze tijdelijke, afwisselende functie vervul je alle voorkomende (administratieve) werkzaamheden binnen verschillende afdelingen zoals Toptennis, Wedstrijdtennis en Ledenservice. Om dit werk goed te kunnen doen, is het belangrijk dat  je tennist in competitieverband en toernooien speelt en/of organiseert 

Interesse?

Manager talentontwikkeling & topsport/ Technisch directeur - KNGU 

Als manager zorg je voor een goed draaiende unit, dit alles met als doel bij te dragen aan de strategische doelstellingen van de KNGU. Hierbij richt je je in het bijzonder op de ambitie om tot de wereldtop te blijven behoren. De focus ligt op een gezond topsportklimaat binnen de KNGU, waarin samenwerken om gezamenlijke resultaten te behalen voorop staat. Je helpt collega’s (o.a. coaches) in jouw unit te groeien en ontwikkelen. Onder jouw leiding wordt er effectief samengewerkt en worden talenten optimaal benut. Je bent een verbindend aanjager en speelt een belangrijke rol in de werking van onze organisatie.
 
Interesse? 

Topic van de Week: Aanmelden voor Talentprogramma Werken in de Sport

Hoe staat het met de talentvolle professional(s) binnen jouw werkorganisatie? De vakantieperiode loopt op zijn eind, de eerste inschrijvingen voor het Talentprogramma Werken in de Sport zijn binnen en de start van (de intakes voor) het Talentprogramma in het najaar staan volgende maand alweer voor de deur.


Lees verder op werkenindesport.nl. 

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

18 maart 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Gemeente Den Haag, Watersportverbond
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
18 maart 2018 // Bonden
4 maart 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNVB en JBN
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
4 maart 2018 // Bonden
25 februari 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: City Skydive, Sportvisserij NL en Badminton NL
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
25 februari 2018 // Bonden