Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Sportief Capelle, China Plus en Wieleracademie

20 augustus 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Sportief Capelle, China Plus en Wieleracademie
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: Sport & Beweegmakelaar bij Sportief Capelle, Voetbaltrainer in China bij China Plus en Academie opleider bij Wieleracademie.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Sport & Beweegmakelaar - Sportief Capelle

Sportief Capelle zoekt een Sport & Beweegmakelaar (28 uur per week/projectaanstelling voor één jaar) met pit en gevoel voor de maatschappelijke kracht van sport en bewegen. Je organiseert en coördineert sport- en beweegprojecten en activiteiten, waarbij het accent ligt op bereiken van inactieven en het inzetten van sporten en bewegen ‘als middel’ bij sociale en maatschappelijke vraagstukken.
Je werkt hierbij samen met enerzijds (lokale) sport- en beweegaanbieders en anderzijds met organisaties uit het maatschappelijk- en zorgwerkveld.

Interesse? 

Voetbaltrainer in China  - China Plus 

China Plus is op zoek naar een voetbaltrainer die een jaar les wil geven op een middelbare school in Chengdu, China. Als voetbaltrainer ga je samen met lokale Chinese trainers voetbaltraining geven aan Chinese leerlingen met de leeftijd van 14 tot 16 jaar. Je gaat voetbaltrainingen voorbereiden en geven in het Engels. Verder houd je je onder meer bezig met: Voorbereiden en bijhouden van geschikte trainingsprogramma’s en examenmateriaal; Beoordelen van het werk van de studenten en het geven van feedback. 

Interesse?

Academie opleider - Wieleracademie 

Heb jij de ambitie om andere trainers op te leiden? Dan is dit de kans van je leven!  De Wieleracademie zoekt een Academie opleider die vanaf januari 2018 wil pionieren met het verzorgen van opleidingen in de regio vanuit de eigen onderneming. In 2018 leid jij minimaal 40 potentiële wielertrainers op niveau 2 (WT2) op. Het kwalificatieprofiel van de trainers in opleiding is volgens de richtlijnen van NOC*NSF.
Jouw aanbod staat echter niet vast. Als een club graag meer informatie over krachtoefeningen wil, dan kun je dit zelf invullen. 
 
Interesse? 

Topic van de Week: UWV Servicepunt Topsporters 

Ben je een aanstormend sporttalent of voormalig topsporter? En krijg je ineens tijdens of na je sportloopbaan met uitkeringen of procedures van UWV te maken? Dan ben je bij het UWV Servicepunt Topsporters aan het juiste adres. Je kunt hier terecht met je vragen over werkbemiddeling en uitkeringen.

Lees verder op werkenindesport.nl. 

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden
13 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij NOC*NSF, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
13 juni 2018 // Bonden
28 mei 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNZB, KNVB en WSDH
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
28 mei 2018 // Bonden