Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: KNVB, Judo Bond en Dopingautoriteit

14 augustus 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNVB, Judo Bond en Dopingautoriteit
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: Adviseur Digitale Communicatie bij KNVB, Medewerker Grand Prix bij Judo Bond Nederland en Voorlichter Topsport bij Dopingautoriteit Nederland.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Adviseur Digitale Communicatie - KNVB

De Adviseur Digitale Communicatie adviseert over de invoering van social- en online activiteiten die bijdragen aan het behalen van (marketing)communicatiedoelstellingen. Daarnaast is hij/zij medeverantwoordelijk voor de online- en social strategie van de KNVB, OnsOranje en Voetbal.nl. De Adviseur digitale communicatie heeft veel gevoel bij het plaatsen van de juiste content, op de juiste kanalen, op het juiste moment in afstemming met interne stakeholders en externe bureaus.

Interesse? 

Medewerker Grand Prix - Judo Bond Nederland 

In het weekend van 17 tot en met 19 november komt de internationale judowereld voor de eerste editie van de Grand Prix naar Nederland. De medewerker Grand Prix is een belangrijke spil in de succesvolle organisatie van dit topsportevenement. Je verwerkt alle inschrijvingen en boekingen van de deelnemende landen en draait mee in het organisatieteam van de Grand Prix. Daarnaast ondersteun je door jouw nauwkeurigheid en organisatorische slagkracht de Event manager Grand Prix bij allerlei organisatorische en administratieve werkzaamheden. 

Interesse?

Voorlichter Topsport - Dopingautoriteit Nederland 

De voorlichter Topsport werkt binnen de afdeling Preventie en rapporteert aan het hoofd van de afdeling en houdt zich bezig met het geven van dopingvoorlichting aan talenten, topsporters en bij topsport betrokkenen. Belangrijkste werkzaamheden zijn onder andere: Verzorgen van dopingvoorlichting aan talenten, topsporters en bij topsport betrokkenen. Verzorgen van voorlichtingsactiviteiten bij relevante evenementen. Beantwoorden van e-mails aan de Doping Infolijn. Schrijven van voorlichtingsartikelen ten behoeve van diverse publicaties en websites. 

Interesse? 

Topic van de Week: Hoe vitaal voel jij jezelf? 

Hoe vitaal voel jij jezelf? Spring jij ís ochtends je bed uit om opgewekt aan een nieuwe werkdag te beginnen? Of voelt het begin van de dag al loodzwaar? Via onderstaande link vind je een aantal gezondheidstesten en informatieve paginaís over gezondheid, werkstress en bewegen. Zo kun je eens kijken hoe ít met jouw gemoedstoestand en dagelijkse fitheid is gesteld.

Lees verder op werkenindesport.nl. 

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden
13 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij NOC*NSF, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
13 juni 2018 // Bonden
28 mei 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNZB, KNVB en WSDH
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
28 mei 2018 // Bonden