Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Rijksoverheid, Feyenoord en NOC*NSF

6 augustus 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Rijksoverheid, Feyenoord en NOC*NSF
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: een plaatsvervangend directeur Sport (Rijksoverheid), een persvoorlichter (Feyenoord), en een Senior Data Analist (NOC*NSF).

Recente vacatures uit het werkveld: 


Plaatsvervangend directeur Sport - Rijksoverheid

Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid en het bereiken van resultaten. Je bevordert de kwaliteit, eenheid en de innovatie van het werk op de korte en langere termijn. Je coacht, adviseert en stimuleert de medewerkers. Bovendien zorg je ervoor dat er intensieve contacten worden onderhouden met partners, zowel bij de overheid als uit de sportsector en aanpalende terreinen, zoals onderwijs en onderzoek. Bij onderwerpen met een strategisch karakter treed je op in (interdepartementale) overlegsituaties, inclusief het begeleiden van de bewindslieden.

Interesse? 

Persvoorlichter - Feyenoord

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van positieve exposure en het versterken van het imago van Feyenoord bij en via de (eigen) media door het verstrekken van informatie en het maken, corrigeren en redigeren van alle gangbare soorten (journalistieke) producties. Verder adviseer en begeleid je alle medewerkers van Feyenoord in contacten met de media. Je bent daarnaast onder meer betrokken bij de vele overige media gerelateerde zaken, zoals persaccreditaties, het beantwoorden van de aan de afdeling Communicatie gerichte e-mails en interne communicatie. 

Interesse?

Senior Data Analist - NOC*NSF 

Als Data Analist denk je mee met strategische en beleidsvraagstukken, formuleer je strategie- en beleid gedreven hypotheses en toets je deze met behulp van data. Je zorgt voor een hoog rendement van evaluaties die de Unit Topsport helpen haar doelen te bereiken en haar dienstverlening continu te verbeteren. Je zoekt, vindt, combineert en analyseert relevante datagebieden, en vertaalt dit naar aanbevelingen ter ondersteuning van strategische keuzes. Je vormt een team met een Business Intelligence /Data Ware Houseontwikkelaar die o.a. verantwoordelijk is voor de structurele ontsluiting van databronnen en -stromen via het Topsport datawarehouse.

Interesse? 

Topic van de Week: Succesvol netwerken

Iedereen kent het belang van netwerken. Vraag een werknemer in de sport naar tips om je loopbaan vorm te geven of een (nieuwe) baan te zoeken, dan komt netwerken op nummer één. Je leert mensen kennen, blijft op de hoogte van ontwikkelingen, en als je het goed aanpakt kun je op bepaalde momenten om hulp vragen. Vergeet echter niet dat goed netwerken neerkomt op geven én nemen!

Lees verder op werkenindesport.nl. 

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

7 juli 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
7 juli 2018 // Bonden
30 juni 2018
Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
30 juni 2018 // Bonden
23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden