Nieuws van Arko Sports Media

Arko Sports Media zoekt Junior Event Professional

3 augustus 2017 // Media
Arko Sports Media zoekt Junior Event Professional

Arko Sports Media B.V. te Nieuwegein is sinds 2001 een zelfstandige kwaliteitsuitgeverij en marktleider op het gebied van vakinformatie binnen de sectoren sport, bewegen en gezondheid. Ze stelt zich ten doel de kennis binnen de genoemde sectoren te verhogen en de overdracht van die kennis te bevorderen op een aantrekkelijke, heldere en toegankelijke manier. Want dat is dé kracht van Arko Sports Media. Het bewijs van die kracht is een indrukwekkend portfolio bestaande uit diverse vakbladen en studieboeken, websites, e-zines, multimediale platforms en events.

Arko Sports Media Events

Jaarlijks initieert en organiseert Arko Sports Media Events (voorheen Arko Conferences) tientallen bijeenkomsten voor professionals werkzaam binnen de sectoren sport, bewegen en gezondheid. Professionals die hun kennis willen actualiseren en/of vergroten hebben de keuze uit een uitgebreid aanbod van een- of meerdaagse (internationale) congressen, trainingen, live sessies, workshops en (internationale) studiereizen. Bij alle bijeenkomsten staat het bespreken van actuele inhoud op (een specifiek deel van) het vakgebied centraal.

Arko Sports Media Events organiseert bijeenkomsten voor haar partners en in eigen beheer. Ook heeft zij al vele partijen (zoals sportbonden, overheden en kennisinstellingen) ontzorgd bij het organiseren van bijeenkomsten. Een klein team van betrokken en ervaren event professionals regelt alles rond vorm, inhoud, communicatie & logistiek (of delen daarvan).

Wat we zoeken 

Als Junior Event Professional ondersteun je de Event Managers bij het organiseren en uitvoeren van alle events, die uiteenlopen van congressen, trainingen tot studiereizen. Het gaat om een fulltime functie (32 – 36 uur). Je verantwoordelijkheden liggen op het gebied van logistieke ondersteuning, operationele regie tijdens de events, voorbereiden en uitvoeren van marketingactiviteiten (e-mailings /websites) en het uitvoeren van secretariële werkzaamheden.

Je hebt een opleiding op minimaal MBO-niveau en enkele jaren werkervaring in een commerciële, dienstverlenende of secretariële functie of bent een net afgestudeerde HBO'er (bijvoorbeeld sportmarketing, sportmanagement, sporteconomie). Goede beheersing van het Nederlands en Engels. Je bent te omschrijven als organisatorisch talent, ‘duizendpoot’, flexibel, stressbestendig, gestructureerd en accuraat en bent bereid ’s avonds en in het weekend te werken. En natuurlijk ben je een sportliefhebber!

Wat we bieden

Een uitdagende, veelzijdige functie binnen een dynamische en informele, kleine organisatie met een passende beloning.

Stuur je cv met foto en uitgebreide motivatiebrief voor 1 september 2017 naar Kim van der Haar, business unit manager Events via kim.van.der.haar@sportsmedia.nl. Of bel haar bij vragen op 06 22 544 644.

Powered by

Arko Sports Media
  • Specialist in communitymanagement van diverse platforms, zoals SportNEXT, Sport&Strategie, Sponsorreport en SportExpert. 

  • Als uitgever van vakinformatie in de sport wil Arko Sports Media het kennisniveau in de sport verhogen en de kennisoverdracht bevorderen. 

  • Arko Sports Media beschikt over een divers portfolio, bestaande uit vakbladen, studieboeken, websites, e-zines, multimediale platforms, studiereizen, congressen, Live Sessies en daarnaast educatieve activiteiten op het gebied van gezonde leefstijl. 

Meer nieuws van Arko Sports Media

7 juni 2017
SPORTNEXT Training The Next Level of Storytelling: Het verhaal maakt je merk!
Pijl
Laatste kans: unieke training met bezoek aan hét paardensportevenement van Rotterda...
7 juni 2017 // Media
11 april 2017
Vol energie de dag door!
Pijl
Het was vroeg opstaan deze morgen voor de gasten van de Sport&Business Roadtrip. Na h...
11 april 2017 // Evenementen
27 maart 2017
Sponsorreport Jaarcongres: Maak!
Pijl
Op donderdag 13 april organiseert Sponsorreport haar jaarlijkse congres. Deze vierde editi...
27 maart 2017 // Evenementen