Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Pin High Golftravel, NOC*NSF en FC Volendam

23 juli 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Pin High Golftravel, NOC*NSF en FC Volendam
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: een Online Marketeer (Pin High Golftravel), een Administrateur (NOC*NSF) en een Commercial Promotional Officer (FC Volendam).

Recente vacatures uit het werkveld: 


Online Marketeer - Pin High Golftravel

Pin High Golftravel is al ruim 28 jaar dé nummer 1 in golfreizen. Om de groeiambities ook in de toekomst te kunnen waarmaken, is Pin High Golftravel op zoek naar een gedreven Online Marketeer die helpt de online groeistrategie vorm te geven. Je maakt onderdeel uit van het marketingteam. Dit team heeft als missie zoveel mogelijk relevant verkeer naar website en call center te leiden.

Interesse? 

Administrateur - NOC*NSF

NOC*NSF wil de afdeling Finance & Control versterken met een Administrateur (0,8-1fte). Je gaat zorgen voor een juiste, tijdige en volledige verwerking van financiŽle gegevens in de volledig gedigitaliseerde administratie teneinde betrouwbare informatie en rapportages op te leveren, waarbij verantwoording wordt afgelegd aan het Hoofd van de afdeling F&C.

Interesse?

Commercial Promotional Officer - FC Volendam

FC Volendam zoekent géén spits die balletjes afwacht en géén mooi-weer-voetballer, maar iemand die voorop gaat in de strijd en zijn voorliefde voor marketing en/of commercie weet door te vertalen in concrete resultaten. Iemand die nieuwe doelgroepen naar het stadion weet te trekken en commerciŽle partners op relevante wijze weet te binden aan de club. Je hebt een 24/7-mentaliteit en bent afkomstig uit de regio van Volendam/Amsterdam. Je wilt vooruit en telt je zegeningen als communicatief sterk, pragmatisch, flexibel en initiatiefrijk persoon.

Interesse? 

Topic van de Week: Je werk loslaten tijdens vakantie

Wellicht heb je een welverdiende vakantie in het vooruitzicht. Fijn om even afstand te nemen van je werk en daarna met veel energie weer aan de slag te gaan. Maar hoe zorg je er nu voor dat je je werk écht loslaat?

Lees verder op werkenindesport.nl. 


Foto: Pixabay

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

7 juli 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
7 juli 2018 // Bonden
30 juni 2018
Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
30 juni 2018 // Bonden
23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden