Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, KNVB en China Plus

16 juli 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, KNVB en China Plus
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: een Manager PR en Communicatie (KNLTB), een Beleidsmedewerker wedstrijdorganisatie (KNVB) en een Basketbalcoach in Beijing (China Plus).

Recente vacatures uit het werkveld: 


Manager PR en Communicatie - KNLTB

Tennis is de tweede sport in Nederland en onder 35-plussers zelfs de eerste. De tennissport in ons land is flink in beweging en dat mag breed uitgedragen worden. Jouw grootste uitdaging wordt om proactief pers- en PR-beleid te voeren waardoor de KNLTB en tennis structureel positief onder de aandacht van de media komen. Naast deze hands on mentaliteit op het gebied van PR, stuur je ook het PR en Communicatieteam aan. Jouw taak is het aansturen van het team en je richt je daarbij ook op strategische (communicatie)taken.

Interesse? 

Beleidsmedewerker wedstrijdorganisatie – KNVB

De KNVB is voor bureau wedstrijdorganisatie betaald voetbal per direct op zoek naar een beleidsmedewerker wedstrijdorganisatie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van visie en strategie ten aanzien van het veiligheidsbeleid, supportersbeleid en de wedstrijdorganisatie van de KNVB-organisatie in de bedrijfstak betaald voetbal. Je belangrijkste taken zullen onder meer zijn: Clubs en gemeenten adviseren op wedstrijdorganisatie; Organiseren van KNVB-evenementen op het gebied van veiligheid; Projectmanagement; begeleiden van projecten om het voetbal toegankelijker, gastvrijer en veiliger te maken.

Interesse?

Basketbalcoach in Beijing - China Plus

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke baan in China? Wil je internationale werkervaring opdoen en lijkt het je leuk om basketballessen te geven?  China Plus is op zoek naar basketbalcoaches die een jaar les willen geven bij een basketbalvereniging in Beijing. Als basketbalcoach ga je samen met lokale Chinese coaches basketballes geven aan Chinese leerlingen in de leeftijd van 3 tot 14 jaar. De bedoeling is om de kinderen te leren samenwerken met andere, effectief met elkaar te communiceren in lastige situaties en ze te leren hun teamgenoten te steunen als ze een wedstrijd bijwonen. 

Interesse? 

Topic van de Week: win-winsituatie van een traineeship

Traineeships zijn de laatste jaren populair, zowel onder werkgevers als young professionals. Voor de young professionals is het een mooie start van hun carrière en werkgevers halen op deze manier frisse blikken en nieuw talent binnen. Het gevaar van een traineeship is dat deze in de praktijk nog al eens meer lijkt op een veredelde stage, wat geen fijne situatie is voor de werkgever, maar al helemaal niet voor de young professional. Wat maakt een traineeship nu een win-winsituatie voor beide partijen?

Lees verder op werkenindesport.nl. 


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

7 juli 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
7 juli 2018 // Bonden
30 juni 2018
Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
30 juni 2018 // Bonden
23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden