Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: sport&zaken, Atletiekunie en Club Pellikaan

9 juli 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: sport&zaken, Atletiekunie en Club Pellikaan
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: een Projectmanager Vitale Medewerkers bij sport&zaken, een Medewerker online communicatie bij de Atletiekunie en een Fitnessmanager bij Club Pellikaan Breda.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Projectmanager Vitale Medewerkers - sport&zaken

Wil je meewerken aan een vitaler Nederland? Meer Nederlandse werknemers in beweging brengen? Je bent de verbinder tussen sport en bedrijfsleven. Je corebusiness is het ontwikkelen, opzetten van en adviseren over vitaliteitsprogramma’s en specifiek bedrijfssport- en beweegprogramma’s. Heb je passie voor sport en vitaliteit, ben je goed in acquisitie en een geboren projectleider? Werk je graag met een enthousiast team aan het verhogen van de sport- en beweegparticipatie onder werknemers? Grijp dan nu je kans!

Interesse? 

Medewerker online communicatie - Atletiekunie

De Koninklijke Nederlandse Atletiekunie zoekt een creatieve en klantgerichte medewerker online communicatie. Je gaat je bezig houden met: Ontwikkelen en uitvoeren van marketing- en communicatieplannen. Ontwikkelen, redigeren en plaatsen van content op de online communicatie kanalen. Beheren en onderhouden van het CMS, opmaken, uitsturen en evalueren van de nieuwsbrieven. Ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van het sociale media beleid. Interacteren en beheren van de sociale media kanalen. Opzetten, uitrollen en evalueren van online campagnes.

Interesse?

Fitnessmanager - Club Pellikaan Breda

Ligt jouw passie bij alles wat met fitness te maken heeft? Maar weet je ook welke vorm van yoga momenteel helemaal hip is? Solliciteer dan naar de functie van Fitnessmanager in Breda.  Samen met het fitnessteam zorg je ervoor dat de club een tweede thuis is voor de leden. Je weet precies aan welke knoppen je moet draaien om hen dagelijks met een geweldig gevoel naar huis te laten gaan. Je bent eindverantwoordelijk voor de fitness, de groepslessen en het ledenbehoud. 

Interesse? 

Topic van de Week: Meld je aan voor het Buurtsportcoachpanel

Het Mulier Instituut vormt een onderzoekspanel van combinatiefunctionarissen, buurtsportcoaches en hun coördinatoren. Door het stellen van een paar korte vragen rondom een specifiek thema, worden één keer per jaar de ervaringen van combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches in kaart gebracht. Jouw mening is waardevol! Uiteraard word je op de hoogte gehouden van de resultaten. Zou je graag jouw mening willen geven in het buurtsportcoachpanel? Meld je dan aan.

Lees verder op werkenindesport.nl. 


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

7 juli 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
7 juli 2018 // Bonden
30 juni 2018
Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
30 juni 2018 // Bonden
23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden