Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, KNVvL en Sportservice Amsterdam

2 juli 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, KNVvL en Sportservice Amsterdam
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: een Digital Marketeer bij KNSB, een Beleidsmedewerker Operations / Veiligheid bij KNVvL en een Combinatiefunctionaris fietssport bij Sportservice Amsterdam

Recente vacatures uit het werkveld: 


Digital Marketeer - KNSB

Spring jij van de bank bij de woorden: schaatsfan, natuurijs, schaatskoorts, Olympische Spelen, shorttrack groter maken, dan zoekt  KNSB jou! Jij wilt miljoenen schaatsliefhebbers verbinden aan de sport tijdens NK’s, EK’s en WK’s op ijsbanen in Nederland. Als digital marketeer ga je aan de slag om de schaatssport te promoten! Je gaat (digitale) onder meer 360 graden marketingconcepten bedenken voor de schaatsliefhebber, data analyseren en digitale toepassingen bedenken als driver binnen marketingcampagnes.

Interesse? 

Beleidsmedewerker Operations / Veiligheid - KNVvL

Voor het verenigingsbureau in Woerden zoekt de KNVvL ter versterking van het team voor 0,8 fte (30,4 uur) een Beleidsmedewerker Operations / Veiligheid. In deze functie verzorg je de belangenbehartiging bij de verschillende stakeholders op het gebied van luchtruim, luchtvaartterreinen, wet- en regelgeving en veiligheid. Ondersteun je bij  opzet en inrichten van VMS-systemen voor de luchtsporten. Houd je bezig met  beleidsvoorbereiding en –analyse en adviseren van aangesloten vliegclubs, verenigingen en luchtsportafdelingen.

Interesse?

Combinatiefunctionaris fietssport - Sportservice Amsterdam

Sportservice Amsterdam is op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie: Combinatiefunctionaris fietssport (m/v), 12 uur per week per 1 september 2017 t/m juli 2018. Je bent als combinatiefunctionaris fietssport actief bij diverse verenigingen en op scholen. In deze rol ondersteun en adviseer je de verenigingen met het beleid met de focus op jeugd. In algemene zin betekent dit dat je diverse wervingsactiviteiten opzet en informatie avonden organiseert. Trainers bied je begeleiding, je stimuleert ze tot afstemming/overleg en je organiseert (bij)scholing en train-de-trainer workshops. 

Interesse? 

Topic van de Week: Banen in de sport

Binnen de sportbonden en NOC*NSF vind je uiteenlopende functies op veel verschillende terreinen. Er zijn functies op allerhande niveaus (MBO, HBO, WO) die inhoudelijk uiteen lopen van medewerker tot projectleider, coördinator, programmamanager of manager. Misschien is er een type functie bij waar je nog niet eerder aan had gedacht of die je aanspreekt. Houd in elk geval eens rekening met de vele mogelijkheden als je je eigen loopbaanpad uitstippelt.

Lees verder op werkenindesport.nl. 

Foto: pixbay.com

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

7 juli 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
7 juli 2018 // Bonden
30 juni 2018
Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
30 juni 2018 // Bonden
23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden