Nieuws van Arko Sports Media

SPORTNEXT Training The Next Level of Storytelling: Het verhaal maakt je merk!

7 juni 2017 // Media
SPORTNEXT Training The Next Level of Storytelling: Het verhaal maakt je merk!

Laatste kans: unieke training met bezoek aan hét paardensportevenement van Rotterdam!

Op vrijdag 23 juni organiseert SPORTNEXT in Regus Rotterdam Brainpark de training The Next Level of Storytelling: Het verhaal maakt je merk! Een praktische training speciaal ontwikkeld voor alle sport- en sportgerelateerde organisaties die je niet mag missen! Storytelling is de sleutel waarmee je de aandacht kunt trekken van (ongebonden) sporters, sportfans, vrijwilligers en andere belangstellenden. So what's your story?

Deskundigen uit het werkveld, Rixt van der Horst (paralympisch dressuuramazone), Lotte de Vries (manager Bavaria 0.0 Eventing Team), Tom van Kuyk (sponsor strategist Rabobank) en Rieneke van de Laar (interim marketing- en communicatieconsultant), verzorgen inspirerende lezingen. Vervolgens ga je onder leiding van Gijsbregt Brouwer (mediadeskundige en co-founder Tżrsday) zelf aan de slag met het creŽren van eigen content aan de hand van verschillende cases. Bekijk het complete programma.

Wat levert de training je op?

  • inzicht in trends en ontwikkelingen;
  • how to's;
  • het creŽren van krachtige eigen content.

Na het inhoudelijk programma gaan we gezamenlijk te voet naar het Concours Hippique International Officiel (CHIO) in Rotterdam voor een rondleiding met aansluitend de borrel in het Stroodorp. Tevens heb je de mogelijkheid om het vrijdagavondprogramma bij te wonen met de CHIO Zuid-Holland Cup Springen in het Rotterdam Stadion.

Ontdek je eigen verhaal en ga direct na de training aan de slag met dé praktische tips en innovatieve ideeŽn die je zijn aangereikt. Er zijn nog slechts zes plekken te vergeven! Verschillende sportbonden, sportfondsen en commerciŽle instellingen gingen je voor! Schrijf je dus snel in!

Powered by

Arko Sports Media
  • Specialist in communitymanagement van diverse platforms, zoals SportNEXT, Sport&Strategie, Sponsorreport en SportExpert. 

  • Als uitgever van vakinformatie in de sport wil Arko Sports Media het kennisniveau in de sport verhogen en de kennisoverdracht bevorderen. 

  • Arko Sports Media beschikt over een divers portfolio, bestaande uit vakbladen, studieboeken, websites, e-zines, multimediale platforms, studiereizen, congressen, Live Sessies en daarnaast educatieve activiteiten op het gebied van gezonde leefstijl. 

Meer nieuws van Arko Sports Media

7 februari 2018
Congres Optimaal Herstel: toegepast in sport, gezondheidszorg en bedrijfsleven
Pijl
Op vrijdag 6 april vindt op de KNVB Campus in Zeist een uniek congres plaats rond het them...
7 februari 2018 // Evenementen
20 december 2017
Vrouwen in de sportjournalistiek op het derde Sport & Media Nieuwjaarsdiner
Pijl
'Waar blijven de vrouwen in sportjournalistiek?' Van de ruim 700 perskaarthouders in Neder...
20 december 2017 // Evenementen
11 april 2017
Vol energie de dag door!
Pijl
Het was vroeg opstaan deze morgen voor de gasten van de Sport&Business Roadtrip. Na h...
11 april 2017 // Evenementen