Nieuws van Arko Sports Media

Sponsorreport Jaarcongres: Maak!

27 maart 2017 // Evenementen
Sponsorreport Jaarcongres: Maak!
Een inspirerende congreslocatie: De Philharmonie in Haarlem.
Op donderdag 13 april organiseert Sponsorreport haar jaarlijkse congres. Deze vierde editie staat in het teken van het thema Maak! Als geen ander platform kan sponsoring namelijk het verschil maken. In marketing, merk, communicatie, sales, company pride en het bijdragen aan de maatschappelijke betrokkenheid van een organisatie. Daarbij ben jij de maker, de creator en/of de regisseur. 

Om de creatieve kracht van sponsoring te onderstrepen hebben we dit jaar gekozen voor een andere, passende, uitnodigende locatie: De Philharmonie in Haarlem. Een omgeving waar creëren sinds jaar en dag centraal staat en die theater ademt. De kracht van theater is immers inspiratie, verrijken, beleving en het 'ontsnappen' aan de dagelijkse praktijk. En dat brengen we je met het programma van het congres net zo: 

  • inspiratie via indrukwekkende (internationale) keynotes die aangeven hoe zij sponsoring hebben 'gemaakt' 
  • beleving via dagvoorzitter Edwin Rutten die via muziek en humor je blik verruimt 
  • ontvluchten van de dagelijkse waan van de dag via thematafels over nieuwe, boeiende praktijkvoorbeelden. Discussieer zelf mee over staande ovaties en minder geslaagde acties op het gebied van fanbasemarketing, merkpositionering, e-sports, micro-sponsoring, digitale strategieën, content marketing etc. 

Tijdens het congres komen alle facetten die een rol spelen in de huidige snel veranderende marketingcommunicatie- en sponsorindustrie aan bod, binnen zowel sport, cultuur, maatschappij als entertainment. Het congres dat geen enkele sponsorprofessional, marketeer, brandmanager of communicatiespecialist mag missen!


Bekijk welke inspirerende sprekers er komen en meld je snel aan!


Powered by

Arko Sports Media
  • Specialist in communitymanagement van diverse platforms, zoals SportNEXT, Sport&Strategie, Sponsorreport en SportExpert. 

  • Als uitgever van vakinformatie in de sport wil Arko Sports Media het kennisniveau in de sport verhogen en de kennisoverdracht bevorderen. 

  • Arko Sports Media beschikt over een divers portfolio, bestaande uit vakbladen, studieboeken, websites, e-zines, multimediale platforms, studiereizen, congressen, Live Sessies en daarnaast educatieve activiteiten op het gebied van gezonde leefstijl. 

Meer nieuws van Arko Sports Media

7 februari 2018
Congres Optimaal Herstel: toegepast in sport, gezondheidszorg en bedrijfsleven
Pijl
Op vrijdag 6 april vindt op de KNVB Campus in Zeist een uniek congres plaats rond het them...
7 februari 2018 // Evenementen
20 december 2017
Vrouwen in de sportjournalistiek op het derde Sport & Media Nieuwjaarsdiner
Pijl
'Waar blijven de vrouwen in sportjournalistiek?' Van de ruim 700 perskaarthouders in Neder...
20 december 2017 // Evenementen
7 juni 2017
SPORTNEXT Training The Next Level of Storytelling: Het verhaal maakt je merk!
Pijl
Laatste kans: unieke training met bezoek aan hét paardensportevenement van Rotterda...
7 juni 2017 // Media