Nieuws van ATPI Sports Events

Volvo Ocean Race stelt ATPI Sports Events aan als official hospitality agency

2 december 2016 // Evenementen // Door: Redactie
Volvo Ocean Race stelt ATPI Sports Events aan als official hospitality agency
De Volvo Ocean Race organisatie heeft reis- en evenementenorganisatie ATPI Sports Events aangesteld als official hospitality agency voor de zeilrace editie 2017-2018. De race heeft 11 stopovers wereldwijd. Na de start in Alicante (Spanje) in oktober 2017, worden Lissabon (Portugal), Kaapstad (Zuid-Afrika), Hong Kong, Guangzhou (China) en Auckland (Nieuw-Zeeland) aangedaan. De race vervolgt zijn weg naar Itajai (Brazilië), Newport (USA), Cardiff (Wales) en Gothenburg (Zweden), voordat de finish plaatsvindt in Den Haag in juli 2018. 

Als official hospitality agency is ATPI Sports Events verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en het vermarkten van de hospitality experiences rondom geselecteerde stopovers. Ook services als vluchten en lokaal vervoer worden geregeld, afzonderlijk of additioneel in hospitality pakketten en op maat gemaakte programma’s voor bedrijven die de Volvo Ocean Race experience combineren met een conferentie, personeelsevenement of bestuursvergadering.

10 jaar ervaring

ATPI Sports Events heeft meer dan 10 jaar ervaring in het managen van hospitality pakketten voor zeilevenementen. Tijdens de Volvo Ocean Race editie 2014-2015 in de rol van travel en event partner voor de participerende teams. In de bredere sportarena was ATPI Sports Events de logistieke partij voor de Olympische en Paralympische Spelen in 2016, de Rugby World Cup in 2015 en de Commonwealth Games in 2014. 

Helen van Berkel, Director ATPI Corporate & Sports Events: "We zijn trots om deze rol te gaan vervullen. De Volvo Ocean Race is een van de meest prestigieuze evenementen van de zeilkalender. We zijn vastbesloten om, als partner van het Volvo Ocean Race Team, perfect verzorgde hospitality en onvergetelijke ervaringen te faciliteren."

Onvoorspelbare aard zeilwedstrijden

Karin Bäcklund, Commercial Director Volvo Ocean Race, voegt toe: "Met ATPI Sports Events hebben we een hoogwaardig en gespecialiseerd hospitality bureau gevonden. Hun ervaring in het beheren van grote hospitality programma’s van mondiale sportevenementen en het omgaan met de dynamische en onvoorspelbare aard van zeilwedstrijden, zal van enorme waarde zijn voor de algehele kwaliteit van ons aanbod aan stakeholders en bedrijven."Powered by

ATPI Sports Events
  • ATPI Sports Events is een van de meest gerespecteerde sportreis- en evenementenmerken in de wereld. 

  • Al jarenlang zijn wij partner bij internationale sportevents zoals de Olympische Spelen, Commonwealth Games, het WK Rugby en bij diverse voetbal-, hardloop- en zeilevenementen. 

  • Daarnaast zijn we dé specialist voor sportbonden, organisatiecommissies en het Nederlandse bedrijfsleven.

  • Website ATPI Sports Events

Meer nieuws van ATPI Sports Events

31 mei 2017
Van vliegtuigstoel tot gouden plak
Pijl
Hoe een goed georganiseerde reis bijdraagt aan een topsport prestatieLate kwalificaties, ...
31 mei 2017 // Evenementen
10 februari 2017
14 februari start kaartverkoop Olympische Winterspelen
Pijl
Unieke topsportbeleving tijdens Olympische Winterspelen 2018Vanaf dinsdag 14 februari...
10 februari 2017 // Evenementen
10 maart 2016
Nieuwe olympische website brengt Nederlandse fans naar Rio
Pijl
Sportfans die naar de Olympische Spelen in Rio willen d...
10 maart 2016 // Olympisch