Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: SportID Nieuwegein, KNLTB en SPAT verandert

9 oktober 2016 // NGO's // Door: Redactie
Nieuwe vacatures in de sport bij: SportID Nieuwegein, KNLTB en SPAT verandert
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan tot het einde van dit jaar kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: een Buurtsportcoach LM2 Challenge bij SportID Nieuwegein, een Project Coördinator Transitie Wedstrijdtennis bij de KNLTB en een sportcoach met psychologie achtergrond bij SPAT verandert. 

Recente vacatures uit het werkveld:


Buurtsportcoach LM2 Challenge – SportID Nieuwegein  

Om de ambities binnen de LM2 Challenge in te kunnen vullen heeft SportID Nieuwegein een vacature voor een Buurtsportcoach LM2 Challenge in Nieuwegein (16-20 uur per week) M/V. Om onze ambities binnen de LM2 Challenge in te kunnen vullen is SportID Nieuwegein op zoek naar een Buurtsportcoach LM2 Challenge in Nieuwegein. Naast enkele coördinerende werkzaamheden ligt de nadruk op de uitvoering van activiteiten en het leveren van een bijdrage aan het ontwikkelen van kennismakingslessen met sport op middelbare scholem en bij de vereniging. Dit gebeurt zowel tijdens de les als in het naschools aanbod. Het naschools aanbod vindt in de gymzaal plaats of bij de sportvereniging. Reageren op de vacature kan tot 22 oktober.   

Interesse?
Ja, ik wil graag meer weten over de vacature Buurtsportcoach LM2 Challenge bij SportID Nieuwegein 

Project Coördinator Transitie Wedstrijdtennis – KNLTB

Voor de afdeling Wedstrijdtennis heeft de KNLTB een vacature voor een Project Coördinator Transitie Wedstrijdtennis (100%) - tijdelijk voor één jaar -. Als Project Coördinator Transitie Wedstrijdtennis ben je verantwoordelijk voor een succesvolle transitie en implementatie van een nieuw kernsysteem voor het deelgebied Competitie en Toernooien. Dit alles om tennisverenigingen en tennissers optimaal te kunnen ondersteunen. Je adviseert over een optimale inrichting van de operationele werkprocessen naar het nieuwe (digitale) kernsysteem. Je bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het transitieproject voor het deelgebied competitie. Daarbij stel je bijvoorbeeld brievings en planningen op, initieer je testsituaties en ondersteun je bij het uitvoeren van de testen. Je doet deze projectwerkzaamheden in nauw overleg met de Manager Wedstrijdtennis en het team van tien collega’s.    
Interesse? 

Sportcoach met psychologie achtergrond - SPAT verandert   

Ben jij sportief, wil je graag ondernemen en aan een vernieuwend en verdiepend sportconcept bouwen? Heb jij een achtergrond in psychologie en wil jij die kennis combineren met beweging om mensen veranderen? Dan kun jij coach worden bij SPAT verandert. SPAT verandert maakt het mogelijk om professioneel samen te werken, kennis te delen en elkaars netwerk optimaal te benutten. Verder bewaken we de kwaliteit, zorgen we voor centrale ondersteuning en coachen we jou persoonlijk vooruit. Jouw kennis van psychologie is enorm waardevol en verweven we in oefenvormen, werkvormen en coaching. Zoek jij verdieping in je vak, wil jij van betekenis zijn en houd je tegelijkertijd van ondernemen? Dan is SPAT verandert misschien wel echt iets voor jou. Door middel van een licentieovereenkomst committeer je je als coach aan SPAT verandert en haar coaches. Deze overeenkomst wordt na een persoonlijk inwerktraject getekend, mits deze met een positieve beoordeling is afgesloten.  

Interesse? 

Topic van de Week: Het team van de Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek vond eind september plaats. Host city Utrecht hielp ervoor zorgen dat het evenement in het hele land sporten in de etalage zet. Om het soepel te laten verlopen is een enthousiast team van betrokkenen maanden bezig geweest met de voorbereidingen en organisatie. Sanne van Til van NOC*NSF en Ton Wetselaar van de gemeente Utrecht vertellen vanuit hun projectleidersrol welke eigenschappen hen daarbij van pas zijn gekomen.


De Nationale Sportweek vond van 17 tot en met 25 september plaats met als host city Utrecht. Naast de vele activiteiten bij verenigingen vierde Utrecht de Nationale Sportweek met een reeks van bijzondere activiteiten. Er waren elke dag één of meerdere sportevenementen, elk voor een speciale doelgroep of met een bijzonder thema. "Op één evenement binnen het programma werkten we samen met zeven omliggende gemeenten", vertelt Ton Wetselaar, projectleider vanuit de gemeente Utrecht. "Met hen organiseerden we een fietsparade van Duofietsen. Dit zijn fietsen voor mensen met een beperking waarbij je naast elkaar op de fiets zit. We hadden in ons programma meer dan honderd activiteiten en evenementen. Veel vrijwilligers, stagiaires en professionals staken daar hun energie in om er een geweldig succes van te maken. Ik hoop vooral dat elk van die evenementen deelnemers enthousiast heeft gemaakt voor sport en bewegen."


Lees verder op werkenindesport.nl: 'Een goede mix van mensen in het team van de Nationale Sportweek'


Foto: Facebook / SportID


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
24 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
24 augustus 2018 // Bonden