Nieuws van TDE

Triple Double en E-sites bundelen krachten in nieuw digitaal bureau TDE

12 mei 2016 // Ondernemerschap // Door: Redactie
Triple Double en E-sites bundelen krachten in nieuw digitaal bureau TDE
Triple Double sportmarketing en E-sites zetten gezamenlijk de volgende stap in digitale sportmarketing met de oprichting van TDE, een nieuw digitaal bureau in de sport. TDE is een samenvoeging van het digitale team van online en social media managers van Triple Double met een team van sportgepassioneerde developers van E-sites. Vanuit SX, het epicentrum van sport, marketing en media in Eindhoven, gaat het team van online sportmarketeers, social media managers en developers werken aan digitale, sociale en mobiele oplossingen voor klanten die actief zijn in de sport.

Innovatiekracht 

"We starten direct met tien specialisten, waarbij de focus ligt op het creatief combineren van sportmarketing met de kennis en ondersteuning van de nieuwste technologie. Zoals we dat al hebben gedaan voor Opel met de Hartslag van het Legioen (genomineerd voor een Dutch Interactive Award, red.). Een mooi voorbeeld van hoe technologie de emoties en passie in de sport kan ontsluiten en met een breed publiek kan delen", zegt Lennart Boven, manager van het nieuwe bureau. "Hoewel we in een digitaal tijdperk leven, ontstaan de mooiste dingen als je er fysiek samen over nadenkt en aan werkt. Door deze samenvoeging maken we van 1 plus 1 echt 3. Alle klanten profiteren direct van een uitgebreidere dienstverlening en innovatiekracht."

Impact

TDE is met het samenbrengen van het brede spectrum aan specialisten een fullservice digitaal bureau. Michel van Grunsven, partner bij Triple Double: "De continue ontwikkeling van digitale en mobiele technologie in de sport biedt onze klanten nieuwe en overtreffende manieren om fans te binden. Door de lancering van TDE onderstrepen we onze ambities op digitaal vlak." Rob Peters, partner bij E-sites, vult aan; "We werken reeds geruime tijd succesvol samen met Triple Double en daar profiteren al veel klanten van. Deze mooie stap draait om impact. Door onze krachten te bundelen gaan we echt het verschil maken." TDE is vliegend van start gegaan met campagnes en platformen voor o.a. Opel, Ziggo Sport, Atletiekunie, Jupiler en AA Drink.Powered by

TDE
  • TDE brengt sportmarketing en internettechnologie samen. Met een grote passie voor sport staan wij als digitale partner naast organisaties, merken, atleten en clubs die nieuwe media en technologie omarmen. Om samen het verschil te maken. 


  • We bedenken en ontwikkelen digitale activaties, online strategieën en platformen, mobile apps en social media content. In TDE werken digitale specialisten en social media managers van sportmarketing Triple Double samen met front- en back-end developers van internetbureau E-sites. Een samenwerking die al jaren garant staat voor innovatieve oplossingen op het snijvlak van sportmarketing en internettechologie.


  • TDE opereert vanuit het epicentrum van sport, marketing en media - SX - in Eindhoven. 

Meer nieuws van TDE

3 augustus 2015
Is digital ‘the holy grail’ om te innoveren? 6 valkuilen
Pijl
Nee. Is mijn antwoord, vanuit E-sites als digitaal bureau. Begrijp me niet verkeerd, er v...
3 augustus 2015 // Ondernemerschap