Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: VSU, KNVB en de Krajicek Foundation

4 september 2016 // NGO's // Door: Redactie
Nieuwe vacatures in de sport bij: VSU, KNVB en de Krajicek Foundation
Foto: Flickr (CC) / IQRemix
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan sinds vorig jaar terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan vanaf nu kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: een projectleider EK Vrouwenvoetbal 2017 bij VSU, hoofddocenten voetbalopleidingen bij de KNVB en een eventmanager bij de Krajicek Foundation. 


Projectleider EK vrouwenvoetbal 2017 - VSU 

Vereniging Sport Utrecht (VSU) heeft een vacature voor een projectleider EK vrouwenvoetbal 2017. De VSU (Vereniging Sport Utrecht) is een organisatie voor top- en breedtesport in de regio Utrecht en heeft een professioneel bureau van 18 medewerkers. Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het activatieplan WEURO 2017 waarin je meewerkend leiding geeft aan en samenwerkt met collega’s uit verschillende organisaties. Je werkt onder meer het WEURO 2017 activatieplan uit en bent vervolgens direct verantwoordelijk voor acties, activiteiten en campagnes uit dat projectplan. Naast het activiteitenplan van het EK ben je druk bezig met het werven van nieuwe leden en het verbeteren van de kwaliteit van het kader bij verenigingen op het gebied van meisjesvoetbal. Je bent een gediplomeerde KNVB-trainer en hebt ervaring met de doelgroep meisjesvoetbal. Je hebt veel contact met verschillende sportverenigingen, KNVB, gemeente Utrecht en andere stakeholders. Reageren kan tot en met 30 september.   

Interesse? 

Hoofddocenten voetbalopleidingen – KNVB  

De KNVB heeft voor het KNVB Kenniscentrum vanaf oktober 2016 een vacature voor Hoofddocenten voetbalopleidingen (m/v) (aantal fte in overleg). Het doel van het Kenniscentrum is het stimuleren van kennisontwikkeling, innovatie en opleiding van en door de KNVB. We willen bijdragen aan het versterken van de internationale positie van het Nederlandse voetbal. Daarbinnen heeft de KNVB Academie een belangrijke plaats. Met een uitgebreid aanbod in leerprogramma’s is de KNVB Academie dé leverancier van relevante en hoogwaardige opleidingen voor voetballiefhebbers. Wat ga je doen? Je levert een bijdrage aan het uitvoeren van docentenbeleid. Je verschaft de coördinator voetbalopleidingen inzicht in de kwaliteit en kwantiteit van het docentenbestand en draagt bij aan het werven, opleiden, ontwikkelen, beoordelen en doorstromen van docenten. Je levert input voor het ontwikkelen van (nieuwe) opleidingen en leermiddelen, test nieuwe opleidingsactiviteiten door het uitvoeren van pilots en bent in de rol van docent betrokken bij opleidingsprogramma’s. Reageren op deze vacature kan tot 16 september.   

Interesse? 

Eventmanager – Krajicek Foundation     

Heb jij ervaring met het organiseren van evenementen, hou je van sport en wil je kinderen in aandachtswijken de kans geven om op een veilige plek, dicht bij huis te sporten en spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de Krajicek Foundation zijn wij voor 32 uur per week op zoek naar een ervaren, enthousiaste en gedreven eventmanager. Een organisatietalent met oog voor detail die gewend is om verschillende soorten evenementen te organiseren. Een fijne persoonlijkheid die in alles klantgericht is en vertrouwen wekt. Als Eventmanager ben je verantwoordelijk voor de evenementen die door de Krajicek Foundation worden georganiseerd. Denk daarbij aan het organiseren van Krajicek SportEvents voor kinderen van de Krajicek Playgrounds, evenementen voor Krajicek Scholarshippers en het organiseren van Krajicek Foundation Gala. Reageren op deze vacature kan tot 16 september.     

Interesse? 

Topic van de Week: Afgestudeerd? Werkervaring in de sport opdoen! 

Ben je pas afgestudeerd en op zoek naar een baan in de sport, dan kan werkervaring je helpen om je te onderscheiden van anderen. Misschien heb je al gewerkt of vrijwilligerswerk bij een sportclub of andere sportorganiastie gedaan naast je studie, dat kan helpen. Ook een stage kun je op je cv vermelden, en zelfs sommige hobby's. Heb je nog geen relevante ervaring om op je cv te zetten, dan kun je daar ook na je afstuderen nog aan werken.


Lees verder op Werkenindesport.nlFoto: Flickr (CC) / IQRemix
Meer over (tags): Vacatures

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
24 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
24 augustus 2018 // Bonden