Nieuws van ATPI Sports Events

Nieuwe olympische website brengt Nederlandse fans naar Rio

10 maart 2016 // Olympisch // Door: Redactie
Nieuwe olympische website brengt Nederlandse fans naar Rio
Sportfans die naar de Olympische Spelen in Rio willen deze zomer, kunnen dit jaar voor het eerst hun geheel verzorgde reis boeken via het nieuwe digitale platform van sportreis- en evenementenspecialist ATPI Sports Events. Via keuzemodules gebaseerd op favoriete sporten kan de ideale olympische trip samen worden gesteld. Het is de eerste keer dat ATPI Sports Events een olympisch reisplatform lanceert voor de consument en past hier haar dienstverlening op aan. 

Dennis Hogenboom (Manager Sport bij ATPI Sports Events): "Van het kiezen van de beste entreebewijzen voor jouw sporten tot aantrekkelijk geprijsde vluchten naar Rio en accommodaties met verschillende sterren centraal gelegen op de Copacabana en Ipanema Ė alles kan samengesteld worden naar eigen wens en op basis van onze jarenlange ervaring en bestemmingskennis. Wij willen het beleven van de Spelen voor iedereen mogelijk maken." 

De interesse in de Olympische Spelen is ook deze editie weer groot. Nederland behoort tot de top landen qua inkoop van entreekaarten, meent ATPI Sports Events, al 20 jaar official ticket supplier en partner van NOC*NSF. Daarnaast vertrekt de grootste sport equipe ooit richting Rio, die met de aankomende kwalificatietoernooien van de Nederlandse voetbalvrouwen, volleybaldames, waterpolo en handbalvrouwen, nog enorm kan groeien. ATPI Sports Events lanceert dit digitale platform vandaag, 150 dagen tot de Spelen, in samenwerking met SportVibes Digital. Het bureau is verantwoordelijk voor het concept, de digitale strategie en technische realisatie. 

Teun Verheij (Directeur van SportVibes Digital): "De strategie en het concept zijn sterk gericht op conversie van de verschillende consumentendoelgroepen. We gaan hele gerichte social content inzetten om Nederlandse fans te overtuigen hun Rio reis met specifieke sportwensen vooral via de officiŽle reispartner van het NOC*NSF te boeken. Dit is de manier om verzekerd te zijn van de ultieme olympische beleving tegen aantrekkelijke voorwaarden."

Meer informatie op: www.atpi.com/olympischespelen

Powered by

ATPI Sports Events
  • ATPI Sports Events is een van de meest gerespecteerde sportreis- en evenementenmerken in de wereld. 

  • Al jarenlang zijn wij partner bij internationale sportevents zoals de Olympische Spelen, Commonwealth Games, het WK Rugby en bij diverse voetbal-, hardloop- en zeilevenementen. 

  • Daarnaast zijn we dé specialist voor sportbonden, organisatiecommissies en het Nederlandse bedrijfsleven.

  • Website ATPI Sports Events

Meer nieuws van ATPI Sports Events

31 mei 2017
Van vliegtuigstoel tot gouden plak
Pijl
Hoe een goed georganiseerde reis bijdraagt aan een topsport prestatieLate kwalificaties, ...
31 mei 2017 // Evenementen
10 februari 2017
14 februari start kaartverkoop Olympische Winterspelen
Pijl
Unieke topsportbeleving tijdens Olympische Winterspelen 2018Vanaf dinsdag 14 februari...
10 februari 2017 // Evenementen
2 december 2016
Volvo Ocean Race stelt ATPI Sports Events aan als official hospitality agency
Pijl
De Volvo Ocean Race organisatie heeft reis- en evenementenorganisatie ATPI Sports Even...
2 december 2016 // Evenementen