Nieuwe vacatures in de sport bij: KNVB, JBN en GV Dalto

28 april 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNVB, JBN en GV Dalto
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld: 


Managementassistent bestuurssecretaris - KNVB 

De bestuurssecretaris amateurvoetbal is verantwoordelijk voor het organisatorisch ondersteunen van het bestuur amateurvoetbal bij het uitvoeren van de bestuurlijke taken. Daarnaast het bewaken van good governance binnen de organisatie. De bestuurssecretaris woont vergaderingen van de bestuurlijke organen bij en bewaakt de daar gemaakte afspraken en besluiten. Het doel van de functie van managementassistent is het effectief en efficiënt ondersteunen van de bestuurssecretaris op zowel inhoudelijk – als secretarieel vlak. Je hebt een afgeronde secretariële MBO-opleiding (bij voorkeur juridisch secretaresse) en je beschikt over tenminste 5 jaar relevante werkervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving.

Interesse?


Medewerker ledenservice junior - JBN 

In deze rol krijg je te maken met allerhande vragen van leden en clubs. Je beantwoordt de eerstelijns vragen die telefonisch of schriftelijk binnenkomen op het bondsbureau. Vragen van leden en clubs zijn afwisselend en vaak uitdagend. Als eerste contact help je niet alleen de klant, maar ben je ook scherp op ontwikkelingen in bijvoorbeeld de ledenstand bij de clubs. Je zoekt ook proactief contact met clubs en leden. Je verricht balie- en receptiewerkzaamheden en verwelkomt het bezoek. De collega’s van de afdeling marketing en communicatie kunnen acteren op hetgeen jij signaleert. De afdeling ledenservice vormt een belangrijke schakel tussen leden, clubs én de JBN en wordt aangestuurd door de coördinator marketing en communicatie.

 
Interesse? 

Train(st)er - GV Dalto   

Heb jij een passie voor turnen en gymnastiek en lijkt het je leuk om bij GV Dalto Driebergen een aantal recreatiegroepen enthousiaste jongens en meiden te trainen (in de leeftijd van 4 – 16 jaar)? En/of een bodyshape-les te geven aan een gemotiveerde groep dames? GV Dalto zoekt een enthousiaste, gediplomeerd trainer (KNGU niveau 3 / ALO /CIOS), dan wel iemand die bereid is een passende trainersopleiding te volgen. Je krijgt de mogelijkheid om trainingen te geven op de dinsdagmiddag van 15.45u – 19.45u in de gymzaal van OBS Dolfijn, op de Weidestraat in Driebergen. De bodyshape-les voor volwassenen is in dezelfde zaal van 19.45u-20.45u.  

Interesse? 


Topic van de Week: Vacaturesite voor 45-plusser

Ouderenorganisatie ANBO lanceerde deze maand een site om 45-plussers aan een baan te helpen. Heb je al heel wat jaren gewerkt en raak je vervolgens werkloos, dan blijkt het moeilijk te zijn om als 45-plusser een nieuwe baan te vinden.

Lees verder op werkenindesport.nl  

Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Laatste nieuws

25 mei 2018
UEFA stelt in toekomst hogere eisen aan organisator Champions League-finale
Pijl
Dit is het laatste jaar dat de UEFA de locatie voor de Europese finales onderhands heeft u...
25 mei 2018 // Voetbal
24 mei 2018
Thialf voor Winterspelen afhankelijk van referenda in Zwitserland
Pijl
Bij een opiniepeiling in het kanton Valais sprak een meerderheid van de deelnemers zich de...
24 mei 2018 // Buitenland
22 mei 2018
FIFA verloot twee WK-finalekaartjes voor klimaatcompensatie
Pijl
Volgens berekeningen leidt het WK in Rusland tot meer dan twee miljoen ton CO2-uitstoot. D...
22 mei 2018 // Voetbal

Partnernieuws

Fontys Economische Hogeschool Tilburg (SPECO) Arko Sports Media en Fontys Economische Hogeschool Tilburg (SPECO) verlenge...
Werkenindesport.nl Nieuwe vacatures in de sport bij: Rotterdam Topsport, KNSB en NBB
Arko Sports Media Congres Optimaal Herstel: toegepast in sport, gezondheidszorg en bedrijfsle...
Neptunus Etagehal bouwen op een berghelling: de uitdaging van tijdelijke accommodati...
ATPI Sports Events Van vliegtuigstoel tot gouden plak
Sportgeneeskunde Nederland Anne Benjaminse en Nick van der Horst winnen TulipMed Prijs 2016
NOC*NSF Ferrero en NOC*NSF lanceren actieplan om sportplezier bij kinderen te vergr...
Sport & Zaken European Company Games komen naar #Arnhem2021!
Jongeren Op Gezond Gewicht Winning Serve met Team:Fit bij het Ricoh Open
TDE Triple Double en E-sites bundelen krachten in nieuw digitaal bureau TDE
Hogeschool Rotterdam Opleiding SportMarketing & Management tekent samenwerkingsovereenkomst met ...
Improve Your Business English Step up your English game